1-0 (20) Martin Hedvåg (ass Filip Gustafsson)
2-0 (39) Ernad Sadiki (ass Filip Gustafsson)
3-0 (48) Johan Palm (ass Filip Gustafsson)
Martin Hedvåg, Filip Gustafsson, LInus Strömgren, Billy Svenske
Ernad Sadiki
Avb: Mattias Lööv, Rasmus Bodevind, Melwin Björklund, Andreas Palm

Bra premiär av Torpa.
I fint vårväder spelade TIF sin första match för året när man i Forsheda mötte Kulltorps GoIF. Det blev en bra säsongsstart när man kunde vinna med klara 4-0. Visserligen hade Kulltorp många a-spelare som saknades men det förringar inte Torpas insats.
Redan i inledningen tog man tag i taktpinnen och man fick i gång ett vägvinnande spel. Via bra kantspel och många bollvinster på offensiv planhalva pressade man tillbaka Kulltorp. Efter ett par målchanser kom utdelningen i 20:e minuten. Snabb omställning där Martin Hedvåg samspelade med Filip Gustafsson och när passet kom in vid främre stolpen var Martin först och skarvade in bollen. Spelet såg lovande ut och bollen var inom laget när passningarna ofta hittade rätt. Första bytet kom redan i 35:e minuten när Martin fick kliva av med en stäckning i baksidan av låret. In kom nye Rasmus Bodevind. Han var bara inne ett par minuter innan han spelade in bollen från högersidan, Filip skarvade och ren i boxen dök Ernad Sadiki upp och tryckte in 2-0. Rättvis ledning och det kunde varit mer innan pausvilan då det skapades en mängd fina chanser.
Ett par byten till i paus när Ludvig och Billy utgick och ersattes av Mattias och Mellwin. Torpa fortsatte att spela bra och redan i 49:e minuten föll nästa mål. Filip skruvade in en högerhörna med sin fina vänsterfot, och högst i straffområdet hoppade Johan Palm och skallade in 3-0. Matchen var mer eller mindre avgjord och Kulltorp skapade inte några hetare chanser. Man hade för visso lite mer boll men vårt försvar spelade resolut och gav Samuel en lugn dag i målet. Efter hand sjönk spelkvalitén, båda lagen bytte mycket, och för Torpas del var det mest att spela av matchen. Nu skulle vi ända få göra ett mål till i 80:e minuten. Fin djupledsboll av Ernad, Linus Strömgren löpte sig fri och kunde enkelt rulla in 4-0 förbi en utrusande målvakt. Några domslut i slutet av matchen som var tveksamma och vår lagkapten Axel Palm fick syna det röda kortet.
Vi gör en stark match i ca 60 minuter och vinner betryggande. Bra passningsspel, press och fina avslut gjorde att vi på läktaren kände oss nöjda. Årets Torpa är fin blandning av rutinerade och många unga spelare där nyförvärven ser spännande ut. Fin insats av samtliga, där Filip Gustafsson sticker ut med bra spel och tre snygga assists. Vi fortsätter att träna på innan vi möter seriekollegan Lidhults GoIF i Toyota cup den 9/3.